Et Security Operation Center er jeres First Line of Defence

 

Reager hurtigt på truslerne – og undgå at blive ramt af et cyberangreb

Hvorfor vente til skaden allerede er sket? Ved monitorering af jeres sikkerhed kan I komme et IT-nedbrud i forkøbet.

Vi har løst mange opgaver om sikring af backupdata mod ransomwareangreb, men vi har tit fået spørgsmålet: Kunne vi gøre noget for at hindre, at hackerne overhovedet kommer ind? En sikker backup er Last Line of Defense – med hvad First Line of Defense?

Få overvåget jeres angrebsflade

IT-afdelingen skal være på forkant med en stigende cybertrussel. Krav til sikkerhed er høje. Mængden af endpoints og applikationer er stærkt stigende. Forretningen skal understøttes, clouden skal optimeres og det hele skal køres sikkert. En af de største udfordring er ressourcer – det er svært at få de rigtige specialister, og i særdeleshed hvis hele infrastrukturen skal overvåges 24/7, og angreb skal afværges med få minutters varsel. Det kan derfor være en fordel at vælge et Security Operation Center (SoC) som en service, der proaktivt overvåger jeres IT-infrastuktur og afværger trusler om cyberangreb døgnet rundt.

Hackeren er allerede i gang med at teste jeres IT-løsninger

Med SoC-as-a-Service kan I på få dage være på forkant med eventuelle hackerangreb og få overblik over potentielle sårbarheder. Vi hjælper med forslag og hjælp til tiltag, som matcher jeres trusselsbillede.

Med et Security Operation Center får I:

  • 24x7x365 overvågning
  • Overvågning og alarmering ved potentielle trusler
  • Skræddersyet alarm, rapportering og analyse
  • Cloud overvågning (Microsoft 365, G Suite, Box, Salesforce, AWS, Azure)
  • Compliance reportering og management

Motus samarbejder med Arctic Wolf®, som er markedsledende inden for Cyber Security overvågning og står for leverancen af IT SOC as a Service. Arctic Wolf har specialiseret sig i at samle alle logs og data fra kunders løsninger og behandle dem op mod 3.500 kunders andre data. Kunstig intelligens er dog ikke svaret på moderne sikkerhedsløsninger – det er et værktøj. Med IT SOC som en Service får I personlige kontakter, døgnbemanding, hjælp med compliance og rapportering, proaktive sikkerhedstjek og uddannelse af virksomhedens medarbejdere. Og hos Motus står vores specielister behjælpelig med at løse de udfordringer, som IT SOC-funktionen udpeger som forbedringsområder.

Trods de bedste sikkerhedsforanstaltninger er der desværre ingen garantier for datatab, IT-nedbrud, interne angreb, menneskelige fejl etc., så det er vigtigt, at I også har en effektiv backup-løsning. Læs mere her

 Arctic Wolf main Logo