KOM GODT FRA START

 

Vi tilbyder en række services, som gør processen hurtigere og smidigere 

 

Projektledelse

Stram styring af tidsplan og processer sikrer, at alle målepunkter og deadlines overholdes. Et højt niveau af kommunikation sørger for, at alle involverede er up to date – og at vi er til at få fat på, når det gælder.

Læs f.eks. om, hvad snorlige projektledelse gjorde for Semler Services 

 

PoC

Når I vælger at lægge data ud til os tilbyder vi altid en forudgående, grundig og gratis Proof of Concept. Så kan I i ro og mag opleve, hvor nemt og bekvemt det er at slippe for backup’en, inden I beslutter jer.

PoC’en gjorde en forskel for både Jeudan og Djøf 

 

Dataflytning

Data kan flyttes fra jeres nuværende miljø på mange forskellige måder. Nogle ønsker at alt gammel historik videreføres, andre at vi overtager eksisterende backup og driver den i en periode parallelt med nye systemer, og andre igen ønsker at beholde den gamle backup internt.

Afhængig af liniekapacitet og datamængder har vi forskellige måder at lave den initielle flytning af data på og kreere en baseline på vores lokation.  Mulighederne er mange og vi har prøvet det meste.

Den optimale måde bliver drøftet og aftalt i forbindelse med projektledelsen.

 

Data bliver i Danmark

Vores datacentre er fysisk beliggende i Taastrup og Aarhus, de er ISO 27001 certificerede, bemandet 24/7 og lever op til de strengeste krav til køling og brandsikring.