Backup af Office 365

 

Med Motus Backup af Office 365 får du den ultimative beskyttelse af dine data

Flere og flere vælger at migrere deres on premise-løsninger på Exchange og Sharepoint over til Microsoft Office 365 og tage OneDrive i brug. Office 365 platformen er et kraftfuldt værktøj, der gør det muligt for IT-chefer at udnytte Exchange Online som en effektiv cloud-baseret email platform.

 

Microsoft tager ikke backup af dine data

Microsoft tager sig af en hel del for virksomheder - de forvalter deres Office 365-infrastruktur og opretholder oppetid for deres brugere. De sikkerhedskopierer dog ikke deres data.

Den backup & recovery-service som Microsoft tilbyder, og hvad brugerne antager, at de får, er ofte divergerende. Microsoft Office 365 tilbyder geo-redundans, som beskytter brugernes tilgængelighed - ikke deres data.

Utilsigtet sletning, retention policy-huller, interne & eksterne sikkerhedstrusler og juridiske kravsspecifikationer kan alle medføre et betydeligt og uopretteligt tab af data på en Office 365 platform. Disse trusler er almindelige hændelser, hvilket betyder, at Office 365-backup bør være en kritisk del af enhver virksomheds disaster recovery plan. 

Med Office 365 backup hos Motus er dine data sikre, og I kan selv bestemme retention perioder, restore points, og hvad I ellers har brug for.

 

Backup fra Motus – en komplet løsning

Motus backuptjeneste omfatter backup af Office 365 til OneDrive, SharePoint og mail.

Vi har et tæt og gennemprøvet samarbejde med de førende backupproducenter: Veeam, Commvault, IBM og NetApp. Du vælger selv, hvor længe din virksomhed vil gemme sikkerhedskopierne. Og du betaler kun for de aktive brugere, du selv vælger i Office 365, ikke for fratrådte medarbejdere - til trods for. at backup data stadig gemmes hos Motus.

 

Data befinder sig fysisk i Danmark

Vi opbevarer data for nogle af landets største offentlige såvel som privat virksomheder, vi er ISO 27001 certificerede på vores backup-ydelser, og vi er ledende indenfor rådgivning på arkitektur, GDPR og samtlige andre discipliner vedrørende backup og arkivering.