Backup

 

Vi kan rådgive jer om Backup- og Disaster Recovery løsninger, så I kan undgå tab af vigtige data og sikre, at jeres forretningskritiske applikationer kan køre videre ved eksempelvis nedbrud eller ved et ransomware angreb. Uanset om data ligger i private, hybrid eller public clouds, så hjælper vi med at sikre jeres data.  

Med en effektiv Backup- og Disaster Recovery løsning får I hurtig adgang til at kunne genskabe jeres data når som helst. 

Værd at vide, når I skal gendanne data fra skyen

Cloud-tjenester giver fleksibilitet, men hvordan gendanner I jeres data fra skyen?

Måske anvender I allerede cloud-tjenester fra eksempelvis Azure, AWS, Google eller SalesForce i virksomheden. I den forbindelse er det vigtigt, at I har gjort jer en række sikkerhedsmæssige overvejelser.

IT-sikkerhed i jeres cloud-løsning

Brugen af cloud-tjenester betyder ikke, at virksomheden kan fraskrive sig ansvaret for egne data og systemer – I skal være opmærksomme på, hvordan data er beskyttet i cloud-løsningerne. 

Langt fra alle cloud-udbydere har backup med i deres standardløsning, og selv om enkelte cloud-udbydere tilbyder backup, hvordan er I så stillet i tilfælde af et ransomware angreb, virus eller tab af data ved menneskelige fejl?

Et vigtigt spørgsmål, I kan stille jer selv, er, om I i tilfælde af data-tab kan gendanne egne data fra skyen, og hvor hurtigt I kan gøre det.

Separat cloud-backup

Vi anbefaler, at I som udgangspunkt ikke kan forvente, at jeres data er beskyttet i clouden, og at I derfor bør indarbejde en backup-løsning, som er separeret fra jeres cloud-tjenester.


Læs mere her
7 ting du skal have styr på, før du lægger dine data i skyen..