Services

 

BACKUP, DISASTER RECOVERY & STORAGE as a SERVICE

Motus er en af Danmarks største udbydere af  Backup, Disaster Recovery og Storage as a Service, og vi hoster i dag mere end 35.000 Terabyte data online på disk, for en lang række tilfredse kunder – deriblandt nogle af Danmarks største virksomheder og uddannelsesinstitutioner.  

Ingen gebyrer for opsigelse

En af de største barrierer for at virksomheder flytter data i skyen er, at de er nervøse for, om det er svært og dyrt at få data tilbage igen, når man eksempelvis vil skifte leverandør.

Hos Motus tager vi ingen gebyrer for opsigelse af backup-aftaler. Det synes vi nemlig ikke er fair.  På trods af det, er der alligevel ikke én eneste af vores backup-kunder, der har forladt os endnu. Tværtimod, så lægger mange flere og flere data ud til os.  

Data bliver i Danmark

Motus er ISO 27001 certificeret, vores datacentre er fysisk bemandet 24/7 og udstyret med state-of-the-art inden for køling, sikkerhed og redundans for at tilsikre maksimal datasikkerhed og oppetid. Datacentrene er beliggende i Taastrup, og din virksomhed har dermed fuld sikkerhed for, at data bliver i Danmark.  

Specialister i individuelle løsninger

Motus har bred og mangeårig erfaring med at designe og rådgive om alle aspekter af backup og storage as a service. Vi opererer med Recovery Time Objectives og Recovery Point Objectives.

Vi tilbyder desuden både rådgivning, POC og Projektledelse for at sikre, at I kommer godt fra start.

I kan få det lige, som I vil have det.