SKI 02.19 SaaS-Cloud

Motus er udvalgt af SKI som leverandør på 02.19 SaaS-Cloud, med særligt fokus på vores kerneydelse - Backup as a Service. 

Det betyder, at I som offentlig virksomhed eller institution kan vælge Motus som leverandør af Backup as a Service, hvor vi i dag er blandt Danmarks største og mest professionelle udbydere og hoster mere end 35 PB data i vores to datacentre i Taastrup og Aarhus. 

 download.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Remote, hybrid og cloud backup

Motus kan som leverandør på 02.19 SaaS-Cloud tilbyde remote backup af servere, fysiske enheder og hele datacentre. Desuden hybrid backup hvor der dels er et lokalt repository for hurtig restore, samt en cloud backup hos Motus for datasikkerhed og arkivering. Endvidere er der mulighed for georedundante backups/arkiver, da vi kan placere data på 2 forskellige datacentre i Danmark. 

Vi benytter altid moderne backup platforme og leverer cloud backup fra andre cloud tjenester, som eksempelvis Microsoft Azure, Microsoft O365, AWS, Salesforce etc. Data er krypterede og Motus Backup løsning er ISO 27001 certificereret for maksimal sikkerhed.

Vi kan tage backup og scanne e-mails, såvel lokale e-mails hos myndigheden såvel som data i cloud tjenester som eksempelvis MS O365. Beskyttelse af Endpoint enheder som f.eks. smartphones, bærbare og tablet enheder. Det understøttes ved at indsamle og mærke data for senere fremfinding.

I kan vælge at backup til vores shared service miljøer eller få dedikeret adgang til cloud systemer for 100 % isolation fra andre. Desuden er der mulighed for at integrere med en række funktionelle tillægsydelser, der tilsikrer, at I som myndighed kan få opfyldt krav og serviceniveauer til backup, samt integration med eksterne systemer, mm.

 

Understøttelse af drift, udvikling og tests

Systemerne kan overvåge, styre og rapportere sikkerhedshændelser, herunder interagere med helpdesk og en lang række eksterne systemer.

Der er mange muligheder for at styre interne processer, udvikling og test samt dokumentere hændelser i myndighedens IT-systemer. Cloud backup, backup af data fra myndighedens egne IT-systemer såvel som eksterne IT-systemer, eller cloudbaserede systemer som cloudbaseret lagring.

Der er understøttelse af IT udviklings- og driftsopgaver, f.eks. ved hjælp af backup cloner, så I kan strømline udviklingsopgaver og teste funktionalitet inden idriftsættelse, såvel som øjeblikkeligt kunne komme tilbage til udgangspunktet, hvis en udvikling eller ændring i myndighedens systemer medfører uhensigtsmæssigheder.

 

  SKI leverandoer logo rgb