Om os

 

Hvem er vi

Vi designer, implementerer og drifter backup- og storage løsninger for private og offentlige virksomheder og organisationer. Vi hjælper med at fremtidssikre data via rådgivning, løsninger og services, så I til en hver tid har adgang til jeres data og kan træffe jeres egne beslutninger.

Fleksible og innovative

Vi er fleksible og innovative i forhold til udviklingen på markedet, uden at gå på kompromis med et højt serviceniveau og faglige kompetencer. Med den målsætning som den bærende strategi, har Motus siden stiftelsen været i konstant vækst og fremdrift, med tilfredse og loyale kunder som de bedste ambassadører.  

Backup og datasikkerhed

Vi ønsker at skabe tryghed for mennesker og organisationer. Det er derfor vores ambition at udbygge vores markedsledende position indenfor backup og datasikkerhed og blive den største og mest kompetente aaS-leverandør af cloud- og on prem-backup, storage og arkivering i Danmark, uden at gå på kompromis med kvaliteten af nærvær og fleksible services. 

Keep Moving

I mange år var Motus' slogan "Big Enough To Serve You, Small Enough To Know You". Det holder stadig stik, men i 2013 valgte vi det kortere og mere mundrette "Keep Moving". For det er det, vi står for: Konstant fremdrift – for jeres forretning.

Ejerskab og ledelse

Motus A/S blev stiftet i 2001 af Ulrik Helio, som allerede inden stiftelsen af Motus, havde mange års erfaring fra IT-branchen, bl.a. som salgschef og -direktør i SystemForum. Ejerkredsen bestod – udover Ulrik Helio, som nu er strategidirektør – af Kristian Helio, som var salgschef og som nu er Partner i Motus A/S.

Ulrik Helio var virksomhedens administrerende direktør frem til februar 2020, hvor investeringsvirksomheden Zibra A/S købte 80% af Motus A/S.

Christian Holm Christensen fra Zibra er nu konstitueret administrerende direktør, og Ulrik Helio og Kristian Helio indgår fortsat i ledelsen af selskabet, ligesom navnet, Motus A/S, består.

Samarbejdspartnere og certificeringer

Vi har en lang og tillidsfuld historik med de førende producenter i branchen. Hos os har jeres virksomhed altid adgang til de dygtigste specialister indenfor backup og storage.

Vi er udvalgt som SKI leverandør på 02.19 SaaS Cloud, og vores datacentre og alle vores backupprocesser er certificerede indenfor ISO 27001:2013. Desuden har vi en uafhængig ISAE-3000 type 2 GDPR erklæring foretaget af Deloitte.

 

Billede2