Om os

Hos Motus arbejder vi med at designe, levere, implementere og drifte optimale løsninger indenfor IT-infrastruktur og Storage, Backup og Restore as a Service.

Vi håndterer hele processen omkring løsningen – fra indledende analyse og design, til projektledelse, migrering og support i implementeringsfasen, til uddannelse af driftsfolk og systemadministratorer.

Motus’ historie

Fleksibilitet og innovation

Motus A/S blev stiftet i 2001 af Ulrik Helio, som allerede inden stiftelsen af Motus, havde mange års erfaring fra branchen, bl.a. som salgschef og -direktør i SystemForum.

Idéen bag Motus var at skabe en virksomhed, som var fleksibel og innovativ i forhold til udviklingen på markedet, uden at gå på kompromis med et højt serviceniveau og de faglige kompetencer. Med den målsætning som den bærende strategi, har Motus siden stiftelsen været i konstant vækst og fremdrift, med tilfredse og loyale kunder som vores bedste ambassadører.

Fremdrift og bevægelse

I mange år var Motus' slogan "Big Enough To Serve You, Small Enough To Know You". Det holder stadig stik, men i 2013 valgte vi det kortere og mere mundrette "Keep Moving" som nyt slagord. For det er det, vi står for: Konstant fremdrift og bevægelse - mest af alt for vores kunders forretning.

Ny ejerkreds fra februar 2020

Frem til 1. februar 2020 var Ulrik Helio virksomhedens administrerende direktør. Ejerkredsen bestod - udover Ulrik Helio, som nu er strategidirektør – af Kristian Helio, som er salgschef i Motus A/S.

Investeringsvirksomheden Zibra A/S har købt 80% af Motus A/S, og sammen ønsker vi at udbygge Motus’ markedsledende position indenfor backup og datasikkerhed. 

Christian Holm Christensen er konstitueret administrerende direktør, og Ulrik Helio og Kristian Helio fortsætter i ledelsen af selskabet, ligesom navnet, Motus A/S, består.

Ambitionen er at blive den største og mest kompetente aaS-leverandør af cloud- og on prem-backup, storage og arkivering i Danmark, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores nærvær og fleksible services.

Vores samarbejdspartnere

Motus har en lang og tillidsfuld historik med de førende producenter i branchen. Det sikrer, at jeres virksomhed altid har adgang til de dygtigste specialister indenfor backup og storage.Vi er desuden udvalgt som SKI leverandør på 02.19 SaaS Cloud og både vores datacentre og alle vores backupprocesser er certificerede indenfor ISO 27001:2013.

 

samarbejdspartnere logoer