Om os

Hos Motus arbejder vi med at designe, levere, implementere og drifte optimale løsninger indenfor IT-infrastruktur og Storage, Backup og Restore As a Service.

Vi håndterer hele processen omkring løsningen – fra indledende analyse og design, til projektledelse, migrering og support i implementeringsfasen, til uddannelse af driftsfolk og systemadministratorer.

Motus’ historie

Fleksibilitet og innovation

Idéen bag Motus var at skabe en virksomhed, som var fleksibel og innovativ i forhold til udviklingen på markedet, uden at gå på kompromis med et højt serviceniveau og de faglige kompetencer. Med den målsætning som den bærende strategi, har Motus siden stiftelsen været i konstant vækst og fremdrift, med tilfredse og loyale kunder som vores bedste ambassadører.

Fremdrift og bevægelse

I mange år var Motus' slogan "Big Enough To Serve You, Small Enough To Know You". Det holder stadig stik, men fra 2013 har vi valgt det kortere og mere mundrette "Keep Moving" som nyt slagord. For det er det, vi står for: Konstant fremdrift og bevægelse - mest af alt for vores kunders forretning.

Motus A/S blev stiftet i 2001 af Ulrik Helio som i dag også er virksomhedens administrerende direktør. Ulrik havde, allerede inden stiftelsen af Motus, mange års erfaring fra branchen, bl.a. som salgschef og -direktør i SystemForum. Ejerkredsen består - udover Ulrik Helio – af Kristian Helio, som er salgschef i Motus A/S.