Om os

Hos Motus arbejder vi med at designe, levere, implementere og drifte optimale løsninger indenfor IT-infrastruktur og Storage, Backup og Restore As a Service.

Vi håndterer hele processen omkring løsningen – fra indledende analyse og design, til projektledelse, migrering og support i implementeringsfasen, til uddannelse af driftsfolk og systemadministratorer.

Motus’ historie

Fleksibilitet og innovation

Idéen bag Motus var at skabe en virksomhed, som var fleksibel og innovativ i forhold til udviklingen på markedet, uden at gå på kompromis med et højt serviceniveau og de faglige kompetencer. Med den målsætning som den bærende strategi, har Motus siden stiftelsen været i konstant vækst og fremdrift, med tilfredse og loyale kunder som vores bedste ambassadører.

Fremdrift og bevægelse

I mange år var Motus' slogan "Big Enough To Serve You, Small Enough To Know You". Det holder stadig stik, men i 2013 valgte vi det kortere og mere mundrette "Keep Moving" som nyt slagord. For det er det, vi står for: Konstant fremdrift og bevægelse - mest af alt for vores kunders forretning.

Motus A/S blev stiftet i 2001 af Ulrik Helio som i dag også er virksomhedens administrerende direktør. Ulrik havde, allerede inden stiftelsen af Motus, mange års erfaring fra branchen, bl.a. som salgschef og -direktør i SystemForum. Ejerkredsen består - udover Ulrik Helio – af Kristian Helio, som er salgschef i Motus A/S.