Har du styr på backup af O365?

D.22.5. afholder Motus og Veeam et halvdagsseminar i København, hvor du på et par timer kan få svar på alt det, du gerne vil vide om backup af MS O365, Sharepoint og OneDrive.

Bagefter byder vi på Charlottehavens lækre frokost.

Læs mere og tilmeld dig her

Motus udvider shared service forretningen - bogstaveligt talt

For nylig har vi etableret endnu et NetApp Vault miljø i vores Aarhus Datacenter, således at der er Georedundans i forhold til de nuværende miljøer i København. Noget, flere og flere af vores kunder efterspørger – ikke mindst grundet compliance i forhold til GDPR.

Motus drifter og vedligeholder i dag en lang række forskellige platforme til storage/backup og arkivering. Vi tilbyder både NetApp vault backup, mirror, backup af Azure, O365, AWS o.a.

Har I brug for sparring omkring jeres backupløsning, så tag en snak med os.

KARRIERE INDEN FOR IT?

Har du lyst til at arbejde med Cloudbaseret IT-salg og udvikle dig i en dynamisk virksomhed, som er blandt Danmarks største databehandlere?

NetApp teamer op med Motus på MS rammeaftale

Moderniseringsstyrelsen har haft rammeaftale 1.08 vedr. Storage i udbud. Der er blevet udvalgt 3 producenter, der skal levere storage til staten de næste 2 år Den ene er Netapp, Inc. Motus A/S har bidraget til udbuddet med en række reference kunder, og er derfor blevet udvalgt til at repræsentere NetApp i forhandlerleddet.