Nyheder fra Veeam Backup for Office365

VBO Proxy

Har I mere end 1.000 brugere på jeres Veeam backup af O365?

For hver ca. 1.200 brugere anbefales det at tilføje en proxy-server til løsningen. Med en proxy-server fordeler man belastningen på systemet og tilsikrer optimal drift og korteste backup-vinduer. Selve proxy-serveren er en Windows Server med minimum 8 cores, 32GB RAM og et nyt repository under sig. 

For at proxy-serveren kan tilsluttes backup-serveren skal man tilsikre, at løsningen kører i et domæne. Backup-serveren kan uden problemer meldes ind i et domæne efterfølgende uden at der sker noget med de backups, der allerede er taget.

VBO v3

VBO v 3 er lige på trapperne og i de intitielle release papers fra Veeam står det anført, at man ikke kan opgradere fra VBO v2 til VBO v3 – men dette gælder heldigvis kun Beta-versionen. I kan derfor trygt anvende den nuværende version VBO 2 uden at være nervøs for at skulle køre parallelle backup jobs, indtil retentionperioden er udløbet.

Vi har fået bekræftet fra Veeam, at når v3 går GA en af de nærmeste dage, vil man kunne opgradere som vanligt.

 Tager I endnu ikke backup af jeres O365?

Så tag fat i os på salg@motus.dk og download white paper om de forretningskritiske fordele ved VBO (Veeam Backup for Office365)