Opdateringen, vi har ventet på...

Backup og restore af MS sharepoint og OneDrive for Business.

Da Veeam introducerede Backup for Microsoft Office 365 i november 2016, blev det øjeblikkeligt én af de mest efterspurgte og hurtigst voksende løsninger, vi i Motus har oplevet.

Fordelen ved at kunne tage backup af MS O365 var ikke til at overse, og  succesen er vokset i takt med, at Veeam har udviklet og tilføjet nye funktionaliteter; automation og scalability i 2017.

Nu tager Veeam og Motus backup’en til nye højder med introduktionen af support for Microsoft SharePoint og OneDrive for Business.

En del af jer deltog på vores seminar i maj, hvor Martin Plesner fra Veeam kunne løfte sløret lidt for de nye features – og nu er de her!

 

Beskyt jeres SharePoint data

Ved at tilføje support af SharePoint gør Veeam det muligt at restore single items – dokumenter, kalendere, biblioteker og lister, såvel som et komplet SharePoint site når behovet opstår.

Med Veeam Backup for MS O365 v2 kan I også tage backup af dine data, hvis I er i en migrations-proces og stadig benytter SharePoint on premise eller i et hybrid miljø.

 

Fuld on-demand restore af OneDrive

Flere og flere virksomheder benytter OneDrive for Business til at dele filer, foldere og OneNote internt. Med Veeam Explorer for OneDrive for Business er det nu muligt at restore hvert enkelt item i

enhver OneDrive mappe. Der kan restores både til den eksisterende mappe, andre OneDrive brugere eller til en anden mappe, og skulle I blive ramt af ransomware, kan Veeam lave en fuld restore af

OneDrive mappen.

 

Remote backup – den skudsikre løsning

Hos Motus  Driver vi et af Danmarks største backup-miljøer, en stor del er baseret på Veeam teknologi, herunder er vi den fremmeste udbyder af veeam Backup for O365.

Vi er specialister i Veeams backupportefølje, både on premise og i vores egne datacentre i Taastrup og Aarhus, hvor vi i dag tager backup af mere end 30.000 TB data.

 

Tager I endnu ikke backup af jeres Microsoft O365 miljø?

Så brug et minut på at læse svarene på

4 hurtige spørgsmål til Anders Christoffersen, IT Chef hos KFI Erhvervsdrivende Fond, om valget af Veeam Backup for O365.