NetApp teamer op med Motus på MS rammeaftale

Moderniseringsstyrelsen har haft rammeaftale 1.08 vedr. Storage i udbud. Der er blevet udvalgt 3 producenter, der skal levere storage til staten de næste 2 år Den ene er Netapp, Inc. Motus A/S har bidraget til udbuddet med en række reference kunder, og er derfor blevet udvalgt til at repræsentere NetApp i forhandlerleddet.

Tillykke til NetApp

Moderniseringsstyrelsen har haft rammeaftale 1.08 vedr. Storage i udbud. Der er blevet udvalgt 3 producenter, der skal levere storage til staten de næste 2 år, med mulighed for forlængelse 2x1 år.

Den ene af producenterne er Netapp, Inc. Motus A/S har bidraget til udbuddet med en række reference kunder, og er derfor blevet udvalgt til at repræsentere NetApp i forhandlerleddet til at forestå salg, arkitektur, implementering og drift af storage på den nye aftale.

- Og man kan med fordel tage backup til Motus Online Services (MOS)

Ring 39404066 eller skriv, Salgsafdelingen sidder på nåle. :)

Motus har gennem mange år været en af Danmarks største NetApp-forhandlere. Vi har derfor de dygtigste teknikere og al den ekspertise, I har brug for i både rådgivnings-, design-, implementerings- og drifts-fasen.