Nyheder fra Veeam Backup for Office365

VBO Proxy

Har I mere end 1.000 brugere på jeres Veeam backup af O365?

For hver ca. 1.200 brugere anbefales det at tilføje en proxy-server til løsningen. Med en proxy-server fordeler man belastningen på systemet og tilsikrer optimal drift og korteste backup-vinduer. Selve proxy-serveren er en Windows Server med minimum 8 cores, 32GB RAM og et nyt repository under sig. 

Læs mere

Så meget betyder sikkerhedsstandarden ISO 27001 for din datasikkerhed

Direktøren har ordet...

Motus' CEO, Ulrik Helio, fortæller om beslutningen om at blive ISO 27001-certificeret:

Hos Motus har vi nu i et år arbejdet med ISO 27001:2013 som værktøj til at optimere alle processer omkring sikkerhed og kvalitet på vores omfattende Hosting ydelser.

Da vi i 2016 besluttede at blive ISO 27001 certificeret havde vi en forventning om, at blive certificeret og derefter at kunne hvile lidt på laurbærbladene. - Der blev vi meget klogere! 

Læs mere

Opdateringen, vi har ventet på...

Backup og restore af MS sharepoint og OneDrive for Business.

Da Veeam introducerede Backup for Microsoft Office 365 i november 2016, blev det øjeblikkeligt én af de mest efterspurgte og hurtigst voksende løsninger, vi i Motus har oplevet.

Læs mere

Motus udvider shared service forretningen - bogstaveligt talt

For nylig har vi etableret endnu et NetApp Vault miljø i vores Aarhus Datacenter, således at der er Georedundans i forhold til de nuværende miljøer i København. Noget, flere og flere af vores kunder efterspørger – ikke mindst grundet compliance i forhold til GDPR.

Motus drifter og vedligeholder i dag en lang række forskellige platforme til storage/backup og arkivering. Vi tilbyder både NetApp vault backup, mirror, backup af Azure, O365, AWS o.a.

Har I brug for sparring omkring jeres backupløsning, så tag en snak med os.

Læs mere