Så meget betyder sikkerhedsstandarden ISO 27001 for din datasikkerhed

Direktøren har ordet...

Motus' CEO, Ulrik Helio, fortæller om beslutningen om at blive ISO 27001-certificeret:

Hos Motus har vi nu i et år arbejdet med ISO 27001:2013 som værktøj til at optimere alle processer omkring sikkerhed og kvalitet på vores omfattende Hosting ydelser.

Da vi i 2016 besluttede at blive ISO 27001 certificeret havde vi en forventning om, at blive certificeret og derefter at kunne hvile lidt på laurbærbladene. - Der blev vi meget klogere! 

Opdateringen, vi har ventet på...

Backup og restore af MS sharepoint og OneDrive for Business.

Da Veeam introducerede Backup for Microsoft Office 365 i november 2016, blev det øjeblikkeligt én af de mest efterspurgte og hurtigst voksende løsninger, vi i Motus har oplevet.

Fordelen ved at kunne tage backup af MS O365 var ikke til at overse, og  succesen er vokset i takt med, at Veeam har udviklet og tilføjet nye funktionaliteter; automation og scalability i 2017.

Nu tager Veeam og Motus backup’en til nye højder med introduktionen af support for Microsoft SharePoint og OneDrive for Business.

En del af jer deltog på vores seminar i maj, hvor Martin Plesner fra Veeam kunne løfte sløret lidt for de nye features – og nu er de her!

 

Beskyt jeres SharePoint data

Ved at tilføje support af SharePoint gør Veeam det muligt at restore single items – dokumenter, kalendere, biblioteker og lister, såvel som et komplet SharePoint site når behovet opstår.

Med Veeam Backup for MS O365 v2 kan I også tage backup af dine data, hvis I er i en migrations-proces og stadig benytter SharePoint on premise eller i et hybrid miljø.

 

Fuld on-demand restore af OneDrive

Flere og flere virksomheder benytter OneDrive for Business til at dele filer, foldere og OneNote internt. Med Veeam Explorer for OneDrive for Business er det nu muligt at restore hvert enkelt item i

enhver OneDrive mappe. Der kan restores både til den eksisterende mappe, andre OneDrive brugere eller til en anden mappe, og skulle I blive ramt af ransomware, kan Veeam lave en fuld restore af

OneDrive mappen.

 

Remote backup – den skudsikre løsning

Hos Motus  Driver vi et af Danmarks største backup-miljøer, en stor del er baseret på Veeam teknologi, herunder er vi den fremmeste udbyder af veeam Backup for O365.

Vi er specialister i Veeams backupportefølje, både on premise og i vores egne datacentre i Taastrup og Aarhus, hvor vi i dag tager backup af mere end 30.000 TB data.

 

Tager I endnu ikke backup af jeres Microsoft O365 miljø?

Så brug et minut på at læse svarene på

4 hurtige spørgsmål til Anders Christoffersen, IT Chef hos KFI Erhvervsdrivende Fond, om valget af Veeam Backup for O365.

 • Hvad var KFIs bevæggrunde for, at overveje backup af O365 ?

  Det er så nemt at tænke: ”Jamen, alt er jo på plads; Microsoft passer jo på vores maildata, og vi har også arkiv slået til” – men det er jo slet ikke tilstrækkeligt. Brugere sletter jævnligt både mails og mapper fra O365. Uden en backup løsning er disse data tabt, så selvfølgelig skal der tages backup af ens cloudløsning.                                                                                                                           
 • Hvilke løsninger kiggede I på ?

  Jeg skal være ærlig og sige at jeg rent faktisk ikke kiggede på andre løsninger end Veeam. Dette skyldes, at jeg har benyttet produktet gennem en årrække. Det har altid fungeret upåklageligt. Veeams produkter er enkle at opsætte, bund pålidelige og kan dække hele ens infrastruktur – både cloud og on premise.                                                                                                                                       
 • Hvorfor faldt valget på backup med Veeam ?

  Se svaret ovenfor
 • Hvorfor faldt valget på Motus som cloud backup partner ?

  At vælge Motus som leverandør/partner, skyldtes først og fremmest at jeg allerede gennem mit virke som IT-direktør i Jeudan A/S, kendte til deres høje faglige niveau. At vælge de rette leverandører er yderst vigtigt, ikke mindst når der er tale om en virksomheds vigtigste aktiver – data!

  Jeg får samme bevågenhed nu hvor jeg er en væsentlig mindre kunde end tidligere. 

 

Kontakt os  hvis du vil høre mere om mulighederne med Veeam Backup for Microsoft O365 i jeres virksomhed.

Har du styr på backup af O365?

D.22.5. afholder Motus og Veeam et halvdagsseminar i København, hvor du på et par timer kan få svar på alt det, du gerne vil vide om backup af MS O365, Sharepoint og OneDrive.

Bagefter byder vi på Charlottehavens lækre frokost.

Læs mere og tilmeld dig her

Motus udvider shared service forretningen - bogstaveligt talt

For nylig har vi etableret endnu et NetApp Vault miljø i vores Aarhus Datacenter, således at der er Georedundans i forhold til de nuværende miljøer i København. Noget, flere og flere af vores kunder efterspørger – ikke mindst grundet compliance i forhold til GDPR.

Motus drifter og vedligeholder i dag en lang række forskellige platforme til storage/backup og arkivering. Vi tilbyder både NetApp vault backup, mirror, backup af Azure, O365, AWS o.a.

Har I brug for sparring omkring jeres backupløsning, så tag en snak med os.