MOTUS SERVICES

Motus er en af Danmarks største udbydere af Backup og Restore, og vi hoster i dag mere end 30.000 Terabyte data, for en lang række tilfredse kunder – deriblandt nogle af Danmarks største virksomheder og uddannelsesinstitutioner.  

Ingen gebyrer for opsigelse

En af de største barrierer for at virksomheder flytter data i skyen er, at de er nervøse for, om det er svært og dyrt at få data tilbage igen, når man eksempelvis vil skifte leverandør. Hos Motus tager vi ingen gebyrer for opsigelse af backup-aftaler. Det synes vi nemlig ikke er fair.

Det får nu ikke vores kunder til at forlade os. Tværtimod, så lægger mange flere og flere data ud til os.  

Data bliver i Danmark

Motus er ISO 27001:2013 certificeret, vores datacentre er fysisk bemandet 24/7 og udstyret med state-of-the-art inden for køling, sikkerhed og redundans for at tilsikre maksimal datasikkerhed og oppetid. Datacentrene er beliggende i Taastrup og Aarhus, og din virksomhed har dermed fuld sikkerhed for, at data bliver i Danmark.  

Specialister i individuelle løsninger

Motus har bred og mangeårig erfaring med at designe og rådgive om alle aspekter af backup. Der er mange betragtninger at gøre sig i forbindelse med backup: Hvor længe skal data opbevares, 1 uge eller 1 måned efter sletning, 5 år, 20 år...?   Hvor hurtigt skal data kunne restores? Og skal al data kunne restores lige hurtigt?  Hvor sikkert skal data opbevares; skal backup data ligge på flere lokationer?  

Vi opererer med Recovery Time Objectives og Recovery Point Objectives. Dette er metodikker til at lave SLA’er for, hvor stort et tidsinterval der ønskes mellem hver backup, samt SLA’er for hvor hurtigt data er tilbage i produktionsmiljøet og kan tilgås.