SHARED eller SHAPED SERVICE PLATFORM?

Vælg den platform, der passer bedst til jeres behov

Shared Service

Motus har i dag overordnet to forskellige miljøer. Den primære er en Shared Service platform, hvor flere forskellige kunder bruger den samme infrastruktur til at processe og opbevare data. Vi kan derfor opnå det bedste prispunkt, da vi udnytter switche, hosts, netværk og storage optimalt. Endvidere har Shared Service platformen den laveste administrationsomkostning pr TB, da vi har stordriftsfordele.

Selv på vores Shared Service platforme er der mulighed for at vælge forskellige niveauer af service og hastighed, spejlede kopier på flere sites, og oppetid og servicevinduer er fintunet til det yderste og giver uhyre stabil drift.

Shaped Service

Motus har endvidere en række dedikerede miljøer, Shaped Service. Her kan du som kunde selv designe hvilken løsning du ønsker.

Det kan være i form af lynhurtig Flashbaseret Storage, særlige backup værktøjer eller unikke krav til dataintegritet, hvor alt jeres kundedata er placeret i miljøer, der er fysisk adskilte fra andres data. Det kan være aflåste racks, specialdesignede bure med særlig personale clearinger, etc.

Optimal datasikkerhed

Alle vores miljøer er ISO 27001:2013 sikkerheds certificerede, og samtlige miljøer er ud over dette placeret i ISO 27001:2013 sikkerhedscertificerede datahaller.

Dette er jeres garanti for at data opbevares i overensstemmelse med de højeste sikkerhedsstandarder, herunder overholdelse af GDPR, opbevaret i Danmark, krypteret, overvåget 24/7 og en lang række andre sikkerhedsmæssige forskrifter.