KOM I GANG

Når I skal have nye systemer eller have flyttet data ud til vores datacenter, tilbyder vi en række services, som gør processen hurtigere og smidigere.

Kom godt fra start

Projektledelse

Stram styring af tidsplan og processer sikrer, at alle målepunkter og deadlines overholdes. Et højt niveau af kommunikation sørger for, at alle involverede er up to date – og at vi er til at få fat på, når det gælder. Læs f.eks. om, hvad snorlige projektledelse gjorde for Semler Services 

PoC

Når I vælger at lægge data ud til Motus Online Services – MOS -  tilbyder vi altid en forudgående, grundig og gratis Proof of Concept. Så kan I i ro og mag opleve, hvor nemt og bekvemt det er at slippe for backup’en, inden I beslutter jer.

PoC’en gjorde en forskel for både Jeudan og Djøf 

Dataflytning

Data kan flyttes fra jeres nuværende miljø på mange forskellige måder. Nogle ønsker at alt gammel historik videreføres, andre at vi overtager eksisterende backup og driver den i en periode parallelt med nye systemer, og andre igen ønsker at beholde den gamle backup internt.

Afhængig af liniekapacitet og datamængder har vi forskellige måder at lave den initielle flytning af data på og kreere en baseline på MOS lokationen.  Mulighederne er mange og vi har prøvet det meste.

Den optimale måde bliver drøftet og aftalt i forbindelse med projektledelsen.