Backup af Office 365

Med Motus Backup for Office 365 får du den ultimative beskyttelse af dine data

Nej, Microsoft tager ikke backup af dine data.

Flere og flere af vores kunder vælger at migrere deres on premise-løsninger på Exchange og Sharepoint til Microsoft Office 365 og tage OneDrive i brug. Office 365 platformen er et kraftfuldt værktøj, der gør det muligt for it-ledere at udnytte Exchange Online som en effektiv cloud-baseret email platform.

Microsoft tager sig af en hel del for virksomheder - de forvalter deres Office 365-infrastruktur og opretholder oppetid for deres brugere. De sikkerhedskopierer dog ikke deres data.

Den backup & recovery-service som Microsoft tilbyder, og hvad brugerne antager, at de får, er ofte divergerende. Microsoft Office 365 tilbyder geo-redundans, som beskytter brugernes tilgængelighed - ikke deres data.

Utilsigtet sletning, retention policy-huller, interne & eksterne sikkerhedstrusler og juridiske kravsspecifikationer kan alle medføre et betydeligt og uopretteligt tab af data på en Office 365 platform. Disse trusler er almindelige hændelser, hvilket betyder, at Office 365-backup bør være en kritisk del af enhver virksomheds disaster recovery plan. 

Med Motus backuptjeneste for Office 365 er dine data sikre, og virksomheden kan selv bestemme retention perioder, restore points, og hvad I ellers har brug for.

Backup fra Motus – en komplet løsning til super pris

Motus backuptjeneste omfatter backup af Office 365 til OneDrive, SharePoint og mail.

Vi har et tæt og gennemprøvet samarbejde med de førende backupproducenter: Veeam, Commvault, IBM og NetApp. Du vælger selv, hvor længe din virksomhed vil gemme sikkerhedskopierne. Og du betaler kun for de aktive brugere, du selv vælger i Office 365, ikke for fratrådte medarbejdere - til trods for. at backup data stadig gemmes hos Motus.

Data befinder sig fysisk i Danmark

Vi opbevarer data for nogle af landets største offentlige såvel som privat virksomheder, vi er ISO 27001 certificerede på vores backup ydelser, og vi er ledende indenfor rådgivning på arkitektur, GDPR og samtlige andre discipliner vedrørende backup og arkivering.

Tegning O365